Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II ook volgend seizoen in Eredivisie actief


16 mei 2010 - Willem II komt ook volgend seizoen uit in de Eredivisie. Nadat het de eerste wedstrijd nog in Deventer met 1-0 verloor van Go Ahead Eagles zou het na verlenging vanmiddag in Tilburg het Eredivisieschap veilig stellen. Na honderdtwintig minuten spelen stond er 3-0 op het bord.

Aanvankelijk had Go Ahead Eagles het betere spel maar snel greep Willem II het initiatief. De 1-0 van Frank Demouge in de eerste helft was een terechte afspiegeling van het duel. Demouge had ook nog de 2-0 op zijn schoen maar diens omhaal werd fraai gepakt door Eagles-doelman Remko Pasveer die een uitstekende wedstrijd keepte.

In de tweede helft probeerde Go Ahead Eagles de gelijkmaker op het bord te krijgen en er zodoende voor te zorgen dat Willem II met een verschil van twee doelpunten moest winnen. Tot hele grote kansen zou dat echter niet leiden. Willem II hinkte op twee gedachte en zo zou na negentig minuten een verlenging voor de beslissing moeten zorgen. In die verlenging zou Akgun al snel de 2-0 aantekenen. Diezelfde Akgun gooide het duel in de tweede helft van de verlenging definitief op slot door in de scrimmage de 3-0 te scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!