Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II in acute geldnood


17 mei 2010 - Willem II verkeert in financieel zwaar weer. De club wist zich gisteren na verlenging te verzekeren van voetballen in de Eredivisie, toch zijn de zorgen nog altijd bijzonder groot. Het Brabants Dagblad stelt dat Willem II in acute geldnood is gekomen.

De Tilburgse club kan de salarisssen aan de spelers en andere werknemeersover de maanden mei en juni niet meer betalen. Willem II heeft een verzoek bij sportwethouder Jan Hamming neergelegd met de vraag of de gemeente Tilburg wellicht tijdelijk kan bijspringen. Eerder besloot de gemeente Tilburg al eens een huurverlaging toe te passen.

Hamming: 'Ik weet niet precies wat wij als gemeente nog kunnen doen, maar ik weet wel dat d e financielee steun van heel Tilburg, bedrifjsleven en particulieren, nodig is om Willem II nu overeind te houden. Er moet snel wat gebeuren anders weet ik niet of de club kan overleven. Net als tegen Go Ahead Eagles moeten we dat met bloed, zweet en tranen tot een goed einde rbrengen. Tilburg is de zesde stad van Nederland. Daar moet toch een eredivisieclub kunnen spelen!'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!