Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta raakt Falkenburg en Viergever kwijt


17 mei 2010 - De degradatie van Sparta Rotterdam zal er toe leiden dat een groot aantal spelers de club gaan of zelfs moeten verlaten. Onder de spelers die vertrekken zullen in ieder geval ook Erik Falkenburg en Nick Viergever zijn.

"Het is nog niet helemaal zeker dat ze vertrekken, want ze moeten nog medisch worden gekeurd", aldus Simon de Jong, voorzitter van de Raad van Commissarissen, in het Algemeen Dagblad. In een eerder stadium werden de twee spelers van Jong Oranje al gelinkt aan AZ, het lijkt er nu ook op dat beide op weg zijn naar AZ.

Naast het vertrek van de verdediger en de middenvelder lijken er nog meer spelers te vertrekken. "Er zullen meer spelers vertrekken, want er gaat bij ons gewinkeld worden. We hebben immers vijf spelers in Jong Oranje." Onder hen bijvoorbeeld ook Kevin Strootman die in de belangstelling staat van een groot aantal clubs uit de Eredivisie, waaronder FC Twente, FC Utrecht en SC Heerenveen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!