Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Shirtsponsor blijft FC Den Bosch trouw


18 mei 2010 - BrainWash blijft minimaal tot en met medio 2012 shirtsponsor van FC Den Bosch. Dat zijn het bedrijf met ruim honderd kapperszaken in Nederland en de club overeengekomen. Beide partijen hebben een optie afgesproken voor nog een derde jaar.

De club en BrainWash zijn tevens overeengekomen dat het logo van de kappersketen voortaan op de achterkant van de wedstrijdshirts van alle jeugdelftallen zal prijken. Op de voorzijde blijft PBO Bouw & Vastgoed, de naamgever van het gelijknamige Opleidings- en Trainingscomplex, op de jeugdshirts staan.

Manager commerciële zaken & communicatie Henk de Goeij: "We zijn zeer content met deze overeenkomst. Het is erg goed voor de continuïteit van de club in deze economisch moeilijke tijden dat BrainWash zo loyaal blijft aan ons. We hopen dat deze verlenging samen met de aankomende verbouwing van Stadion De Vliert een positieve impuls geeft aan andere sponsors om zich (langer) te verbinden aan onze club."

FC Den Bosch presenteert naar aanleiding van het langer aanblijven van BrainWash met trots het nieuwe wedstrijdshirt van het eerste elftal voor seizoen 2010-2011. Het logo van de kappersketen van een echte Brabantse familie vol voetballiefhebbers staat uiteraard prominent op het shirt, zowel op de voor- als achterzijde. Naar wens van een vertegenwoordiging van supporters is het clublogo van FC Den Bosch geborduurd in het shirt. Daarnaast heeft de club ervoor gekozen om het jaar van oprichting (1967), de vlag van de provincie Brabant en de vlag van de stad 's-Hertogenbosch op het shirt te laten pronken. Op de kraag staat geborduurd 'Met heel mijn hart', refererend aan het volgende clublied:

Met heel mijn hart, hou ik van jou.
FC Den Bosch, ik blijf u altijd trouw.
We zullen samen winnen en verliezen,
maar ik zal nooit voor een ander clubke kiezen!

De spelers zullen het nieuwe blauwe Bossche thuisshirt dragen in seizoen 2010-2011. Het uitshirt van de hoofdmacht en alle jeugdelftallen zal komend seizoen oranje zijn, de huiskleur van BrainWash.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!