Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwitsers avontuur voor Sandro Calabro


18 mei 2010 - Sandro Calabro speelt komend seizoen in de Zwitserse competitie. De aanvaller van VVV Venlo zinspeelde al langer op een buitenlands avontuur en gaat nu aan de slag bij FC Sankt Gallen, een club van het hoogste niveau in Zwitserland.

De Zwitserse club, overigens de oudste van dat land, maakt zelf de transfer bekend op de eigen website. Calabro was toe aan een nieuwe uitdaging en de aanvaller besloot daarom zijn aflopende verbintenis in Venlo niet te verlengen. Hiermee vertrekt opnieuw een sterkhouder uit Venlo. Eerder vertrokken ook al Honda (in de winterstop naar CSKA), Auassar en Schaken (beide Feyenoord)

Calabro: "Mijn eerste indruk is sensationeel. De AFG Arena is gewoon geweldig en de vereniging heeft mij positief verrast. Ik hoop dat ik in de komende seizoenen veel doelpunten voor Sankt Gallen zal maken en mijn bijdrage kan leveren aan succes." De 27-jarige Calabro speelde eerder voor ADO Den Haag, FC Utrecht, FC Volendam en Helmond Sport.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!