Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB trekt licentie Veendam donderdag in


18 mei 2010 - Vermogende supporters van BV Veendam zullen op moeten schieten wil men de club nog redden. De proflicentie van BV Veendam zal namelijk donderdag middernacht al worden ingetrokken, dat heeft de KNVB laten weten.

Als er dus niet op zeer korte termijn een oplossing te komen dan valt het doek voor BV Veendam definitief en daar heeft het alle schijn van. Er moet namelijk een wonder gebeuren wil BV Veendam volgend jaar nog in de Jupiler League acteren. Aanvankelijk werd gedacht dat BV Veendam tot dinsdag de tijd had.

De KNVB heeft overigens al te kennen gegeven dat de clubs in het amateurvoetbal kunnen uitgaan van een extra plaats in de Topklasse, FC Oss aanvankelijk gedegradeerd blijft in de Jupiler League. Hierdoor schuift heel de voetbalpiramide omhoog, zo is er plaats voor een extra eerste klasser in de hoofdklasse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!