Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV verlengt contract met Ooijer niet


19 mei 2010 - Andre Ooijer zal volgend seizoen niet meer tot de selectie van PSV behoren. De technische leiding van PSV heeft besloten het aflopende contract van de 35-jarige verdediger niet te verlengen. Wel heeft de club hem een aanbod gedaan om in een andere functie aan PSV verbonden te blijven. Ooijer is teleurgesteld en zal zich in eerste instantie gaan richten op een eventuele WK-deelname met Oranje.

Pas na een eventueel WK zal Ooijer besluiten over zijn (voetbal)toekomst. Ooijer verruilde vorig jaar zomer nog Blackburn Rovers waar hij drie jaar speelde voor PSV om zo een plaats in de WK-selectie van Bert van Marwijk veilig te stellen. De verdediger speelde de nodige duels voor PSV maar kon zeker in de tweede seizoenshelft nauwelijks overtuigen.

Het is ook nog maar de vraag of Ooijer wel met Oranje zal meegaan naar het WK in Zuid Afrika. Ooijer heeft het aanbod van PSV serieus in beraad maar heeft ook nog zeker niet uitgesloten zijn voetballoopbaan nog een vervolg te geven. Ooijer speelde eerder voor FC Volendam en Roda JC, de Amsterdammers speelde in zijn loopbaan het langst voor PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!