Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO is bereid Van den Bergh te laten gaan


19 mei 2010 - De zaakwaarnemer van Lex Immers, Karel Jansen jr., is druk doende een club voor zijn pupil te vinden. Naast Immers lijkt ook Ricky van den Bergh uit Den Haag te vertrekken, zo meldt Haaglandenvoetbal.nl

Volgens Haaglandenvoetbal.nl onderzoekt Karle Jansen jr. de mogelijkheden voor een Italiaans avontuur van Immers. Een Italiaanse club zou 700.000 euro moeten betalen voor Immers die bij Den Haag nog een doorlopend contract heeft. Voor een transfer binnen Nederland neemt ADO Den Haag genoegen met minder. NEC zou interesse hebben.

Immers is niet de enige speler die wellicht vertrekt. Ricky van den Bergh mag bij een redelijk bod ook vertrekken, het is onbekend waar ADO Den Haag aan denkt. De aflopende contracten van Bogdan Milic en Richard Knopper worden in ieder geval niet verlengd. Voor Knopper lonkt een Australisch profavontuur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!