Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB dreigt NEC uit de competitie te zetten


20 mei 2010 - De KNVB dreigt NEC uit de competitie te zetten nu de gemeente Nijmegen dwars ligt bij het opstellen van het competitieprogramma voor het seizoen 2010/2011. Elke club uit de Eredivisie speelt in de eerste twee wedstrijden van het seizoen een uit- en een thuiswedstrijd, burgmeester Thom de Graaf wil hier niet in mee.

Tot op heden ziet burgemeester De Graaf het niet zitten dat NEC in augustus een thuiswedstrijd speelt. De KNVB houdt hier aan vast en wil 9 juni het competitieprogramma presenteren. NEC zal met een alternatief moeten komen, wellicht een ander stadion. In het uiterste geval zou de KNVB NEC zelfs uit de competitie kunnen halen.

Er is voor een thuiswedstrijd van NEC extra politie-inzet bendogid en volgens Thom de Graaf is niet mogelijk. In juli wordt de maximale inzet gevraagd voor activiteiten zoals de Vierdaagse. In augustus zijn veel agenten met vakantie. Toch zouden voor duels tegen De Graafschap en SC Heerenveen slechts vijftien agenten benodigd zijn, NEC probeert De Graaf nog altijd te overtuigen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!