Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Sevilla wil bod doen op Afellay


20 mei 2010 - Niet alleen Hamburger SV maar ook het Spaanse Sevilla heeft meer dan gewone belangstelling voor Ibrahim Afellay, zo schrijft De Telegraaf. HSV lijkt nog altijd de beste papieren te hebben ondanks dat het kamp Afellay de kaken stijf op elkaar houd.

Eerder kwam HSV al met een officieel bod van ongeveer negen miljoen euro op de proppen. Tiny Sanders en Jan Reker betitelden het bod als 'te mager' maar weten ook dat Afellay zijn contract niet wil verlengen en daarom volgend jaar zomer transfervrij de deur uit kan lopen. In dat perspectief is het geboden bedrag zo slecht nog niet. Toch komt het de leiding avn PSV goed uit dat nu ook Sevilla staat te trappelen om een bod te doen.

HSV is komend seizoen niet actief in Europees verband en wist ook nog geen trainer aan te stellen. Wel is duidelijk dat Afellay er de nodige landgenoten tegen komt. Naast de internationals Eljero Elia en Joris Mathijsen beschikt HSV ook nog over Romeo Castelen en Ruud van Nistelrooy.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!