Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Deense middenvelder op proef bij NEC


20 mei 2010 - Niki Zimling speelt wellicht komend seizoen voor NEC in de Eredivisie. De Deense middenvelder heeft van NEC de kans gekregen om op trainingskamp mee te gaan naar Curacao waar de club uit Nijmegen twee wedstrijden speelt. De 25-jarige Zimling staat momenteel onder contract bij het Italiaanse Udinese.

Zimling zal op Curacao mee doen in twee oefenduels. "En dan wil ik hem ook even recht in de ogen kijken", aldus NEC-trainer Wiljan Vloet tegen de Gelderlander. "Zimling is een dynamische middenvelder. Een echte patron zouden ze in België zeggen. Ik heb een keer op het punt gestaan om naar Italië af te reizen, maar toen kreeg ik tijdig te horen dat hij die dag niet bij de selectie zat." Zimling speelde in eigen land Esbjerg fB en Brøndby IF.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!