Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV niet door met Van der Meyde


25 mei 2010 - Andy van der Meyde moet opnieuw op zoek naar een nieuwe club. PSV heeft besloten de eenzijdige optie in het aflopende contract met de dertigjarige aanvaller niet te verlengen. PSV contracteerde Van der Meyde begin maart als vervanger van Danko Lazovic, de speler in kwestie zou echter geen duel in het eerste elftal spelen.

Van der Meyde speelde enkel mee in oefenduels van PSV en duels met Jong PSV. "PSV is van mening dat het belangrijk voor Andy is dat hij wekelijks wedstrijden kan spelen. Dat kan PSV hem niet bieden", zegt algemeen directeur Jan Reker in een verklaring. De zaakwaarnemer van Van der Meyde was blij met de kans die PSV zijn cliënt heeft gegeven: "Hij heeft een herstart gemaakt in zijn carrière en kijkt uit naar volgend seizoen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!