Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Officieel: Ajax rond transfer Grygera af


24 juli 2003 - Ajax heeft vanmorgen officieel, voor de opening van de beurs, gemeld dat men rond is met Zdenek Grygera. Gisteravond lekte het nieuws al uit dat de Tsjechische verdediger op het punt stond een 4-jarig contract te tekenen.

Naast Escudé, Boschker en Sonck speelt dus Grygera volgend seizoen voor de Amsterdammers. Naast het 4-jarig contract, een medische test werd namelijk ook overeenstemming bereikt met Sparta Praag over de transfersom. Dit bedrag zal ongeveer rond de 3,5-4 miljoen euro liggen.

"Na Sonck en Escudé heeft Ajax er opnieuw een uitstekende speler bij. De technische staf van Ajax is zeer positief over Grygera. Ik ben vooral blij dat Ajax er opnieuw in is geslaagd een speler aan zich te binden op wie Ajax zijn zinnen had gezet."Naast Ajax had ook het Franse AS Monaco interesse in de 16-voudig international.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!