Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mohammed Allach wil alweer weg bij Twente


18 april 2004 - Mohammed Allach laat in de zondaguitvoering van de TC Tubantia weten dat hij denkt aan een vertrek uit Enschede. 'Ik wil niet nog zo'n jaar meemaken', zei hij na de verloren wedstrijd in Den Haag gisteren. Allach liep de gehele tweede helft warm, maar kreeg geen speelminuten van Vandereycken. Ook het feit dat hij vorige week in Roosendaal niet in de basis stond bij absentie van Chris van der Weerden kwam keihard aan bij de verdediger.

Op korte termijn zal Allach met de nieuwe trainer Rini Coolen om tafel gaan zitten, om zijn situatie te bespreken voor komend seizoen. 'Ik wil komend seizoen een kans. Ik wil ergens voor vechten, anders heeft het geen zin', aldus de teleurgestelde Marokkaan. (www.fctwente.net)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!