Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ haakt definitief af voor derde plaats


18 april 2004 - AZ hoeft niet langer te dromen over een derde en zelfs mogelijk tweede eindplaats in de Holland Casino Eredivisie. Lange tijd mengde AZ zich tussen de drie traditionele topteams, echter vandaag verloor men opnieuw kostbare punten. In en tegen Groningen speelde men met 1-1 gelijk. Uiteindelijk moest de vertrekkende Peter Wijker er aan te pas komen om vlak voor tijd de 1-1 nog op het bord te krijgen.


De wedstrijd kwam in Groningen kwam pas in de tweede helft op gang. Arvid Smit opende na 56 minuten de score. Lange tijd leek Groningen de drie punten in eigen huis te behouden, vlak voor tijd was het dus Peter Wijker die nog gelijkmaakte.

AZ staat door het resultaat nu op een vijfde plaats met 53 punten uit 30 duels. Nummer vier Heerenveen heeft 1 punt meer. Feyenoord, nummer drie, heeft op dit moment al een voorsprong van zes punten en een iets beter doelsaldo.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!