Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam maakte het onderin nog spannender


18 april 2004 - Na een kwartier spelen in Volendam zal niemand hebben verwacht dat de thuisploeg toch nog het duel tegen NAC zou winnen. Na twaalf minuten stond het namelijk al 2-0 voor de bezoekers. Volendam knokte zich echter knap terug en won uiteindelijk zelfs nog. Door een 4-2 zege vergroot Volendam de druk op Vitesse, FC Zwolle en ADO Den Haag. Op dit moment hebben Volendam en Vitesse zelfs evenveel punten, nummer zeventien Vitesse heeft echter een beter doelsaldo.


Volendam doelman Jeroen Verhoeven ging na tien minuten openlijk in de fout. De doelman dacht alle tijd te hebben een bal te schieten naar zijn aanvallers, Boukhari was echter iets slimmer en ontfutselde de bal. Hierop kon de Ajax-huurling makkelijk scoren. Twee minuten later maakte Boussabon ook nog eens de 2-0 voor de bezoekers.

Vlak na de 2-0 voorsprong van NAC kwam Volendam echter terug in het duel door een goal van Buys. Vlak voor rust maakte Bridji in het overigens matige duel de gelijkmaker. Volendam ging in de tweede helft op zoek naar de drie punten. Door goals van Steur en opnieuw Bridji vond men die ook nog. Volendam vergroot dus de druk onderin.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!