Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frankrijk en Uruguay spelen gelijk


11 juni 2010 - Frankrijk en Uruguay kwamen vanavond niet tot scoren. In Kaapstad eindigde het treffen in 0-0. Zodoende leverde de eerste dag van het WK in Zuid Afrika nog geen team op dat wist te winnen. Eerder op de dag speelden gastland Zuid Afrika met 1-1 gelijk tegen Mexico.

Het was vandaag in Kaapstad geen hoogstaand duel. Beide landen wisten ook nauwelijks kansen te verkrijgen en ook het voetbal was niet om van over naar huis te schrijven. Aan de zijde van Uruguay wel Ajax-aanvaller Luis Suarez. De aanvaller kon vandaag onvoldoende overtuigen en werd ook vroegtijdig gewisseld.

Nicolas Lodeiro, de andere Ajax-speler in de selectie van Uruguay, werd na rust in de ploeg gebracht als invaller. De kleine middenvelder kreeg al snel geel vanwege praten, nog geen kwartier later kreeg hij zijn tweede gele kaart vanwege een charge. Het lijkt erop dat we Lodeiro dit toernooi niet meer in actie zullen zien. Lodeiro maakte evenals in de afgelopen maanden bij Ajax dus weinig indruk.

Frankrijk probeerde na de rode kaart van Lodeiro nog iets te forceren. De invallers Henry, Malouda en Gignac konden echter niet laten zien dat ze in de basis thuis hoorden. Zo kreeg Henry vlak voor tijd nog een mooie mogelijkheid om tot scoren te komen met een vrije trap op de rand zestien. De bal werd echter zonder veel geloof ingeschoten en eindigde dan ook in de muur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!