Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Rommedahl naderen akkoord


12 juni 2010 - Dennis Rommedahl en Ajax hebben nagenoeg een akkoord bereikt over een nieuw contract. De Deens international, met zijn land actief op het WK in Zuid Afrika, had in Amsterdam een aflopend contract.

Rommedahl gaat wel akkoord met een aanzienlijke salarisverlaging. De buitenspeler wilde graag in Amsterdam blijven, ook Ajax wilde graag met de speler door. Toch verkeerden de onderhandelingen lange tijd in een impasse. Ajax wilde niet verder gaan dan een eenjarig contract terwijl de 31-jarige Rommedahl een contract voor minimaal twee seizoenen wilde hebben.

De rappe buitenspeler kan nu een contract tekenen voor een seizoen met een optie op een tweede seizoen. Die optie wordt automatisch gelicht indien Rommedahl een bepaald aantal wedstrijden speelt. De voormalig speler van onder meer PSV en Charlton Athletic lijkt nu binnen een aantal dagen de knoop door te hakken. Aanstaande maandag treft Rommedahl het Nederlands Elftal in Groep E.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!