Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zuid Korea begint met zege


12 juni 2010 - Zuid Korea is het WK in Zuid Afrika begonnen met een 2-0 zege op Griekenland. De zege was niet meer dan verdiend gelet op het frisse en aanvallende spel dat Zuid Korea op de mat legde. Griekenland kon niet imponeren en wacht daarmee nog altijd op de eerste goal ooit op een WK.

Het Nelson Mandela Bay Stadium was vandaag het decor voor Zuid Korea - Griekenland. In tegenstelling tot de eerste twee wedstrijden was dit duel bij lange na niet uitverkocht ondanks dat toch een groot aantal van oorsprong Grieken in Port Elizabeth wonen.

Vandaag kwamen Lee Jung-Soo en Ji-Sung Park tot scoren. Lee Jung-Soo opende al vroeg in het duel de score nadat hij van dichtbij een vrije trap bij de cornervlag kon binnentikken. De Griekse keeper Tsorvas zag er niet goed uit en dat was wel vaker in het duel. Overigens waren meer Griekse spelers er vandaag niet bij.

Vlak na rust zou aanvoerder Ji Sung Park het duel beslissen met een fraaie schuiver. Als er al van Grieks verzet gesproken mocht worden was dit nu definitief gebroken. Pas in het laatste kwartier ging Griekenland nog aanzetten maar heel gevaarlijk werd het buiten een aantal corners en twee schoten van Gekas niet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!