Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engeland struikelt over Amerika


13 juni 2010 - Engeland is het WK in Zuid Afrika begonnen met een teleurstellend gelijkspel tegen de Verenigde Staten. Een blunder van doelman Robert Green leverde Engeland puntverlies op. Het werd in Rustenburg 1-1.

Bondscoach Fabio Capello zal zich achteraf nog wel een paar keer evalueren. De Italiaanse coach besloot Robert Green op de wedstrijddag de voorkeur te geven op goal in plaats van routinier David James. Daarnaast had Gareth Barry geen basisplaats omdat hij nog niet fit genoeg was. James Milner kreeg zodoende een kans in het elftal.

Ondanks een droomstart door een snelle goal van Steven Gerrard vielen juist de eerder genoemde spelers in negatieve zin op. James Milner werd al na een half uur spelen gewisseld, Shaun Wright-Philips kwam in de ploeg. Vlak voor rust blunderde Green opzichtig op een schot van Clint Depmsey. Zodoende stond het bij rust in Rustenburg weer 1-1.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!