Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel flirt met Arsenal


13 juni 2010 - Gregory van der Wiel ziet een overgang deze zomer naar Arsenal wel zitten, dat verklaarde de rechtsback van Ajax en het Nederlands Elftal tegenover het Engelse Sky Sports.

"Natuurlijk is het fijn om te lezen dat Arsenal je volgt", vertelt Van der Wiel in gesprek met Sky Sports. "Ik denk dat ik goed bij het Engelse voetbal pas. Robin van Persie heeft me al veel verhalen verteld over de Premier League, Arsenal en meneer Wenger. Misschien kan hij een goed woordje voor me doen."

Niet alleen Arsenal heeft belangstelling in de 22-jarige back, er zijn meer kapers op de kust. "Ik weet dat Real Madrid en Barcelona interesse hebben, maar op dit moment ben ik alleen bezig met goed presteren op het WK in Zuid-Afrika."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!