Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duitsland oppermachtig


13 juni 2010 - Duitsland is het toernooi gestart met een ruime zege op het Australie van Pim Verbeek. Die Mannschaft was heer en meester, de ploeg maakte een uitstekende indruk. De Socceroos kwamen er met een 4-0 nederlaag nog goed van af.

Al na acht minuten spelen had Duitsland een 1-0 voorsprong in handen. Lukas Podolski haalde genadeloos uit in de zestien op aangeven van Thomas Muller, doelman Schwarzer had voor de eerste keer deze avond het nakijken. Binnen het half uur werd deze voorsprong verdubbeld. Het was Miroslav Klose, die daarvoor al een aantal kansen had verprutst, die binnenkopte. De aanvaller was net iets eerder bij de bal dan de uitgekomen Schwarzer.

De 2-0 was ook de ruststand in Durban. Na rust ging Duitsland vrolijk verder met voetballen, aan de kant van Australië was er een invalbeurt voor AZ-speler Bret Holman. Australië probeerde het na rust nog wel, maar moest toezien hoe Duitsland de betere ploeg bleef. Toen Tim Cahill na 56 minuten ook nog eens de rode kaart kreeg van de Mexicaanse scheidsrechter Rodriquez was het duel definitief gespeeld.

Thomas Muller maakte er na 67 minuten 3-0 van. Daar bleef het niet bij. Enkele minuten later was het al weer raak. Invaller Cacau schoot raak. In Durban bleef het bij 4-0 en daarmee kwam Australië goed weg. Duitsland maakte namelijk indruk en kreeg de nodige kansen. Australië was bijzonder zwak en hoeft zich geen illusies te maken voor een volgende ronde in een groep met naast Duitsland ook Ghana en Servië.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!