Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wereldkampioen kan niet winnen


14 juni 2010 - Regerend wereldkampioen Italië heeft haar eerste wedstrijd in Zuid Afrika niet weten te winnen. In Kaapstad werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Paraguay. Bij rust keek de ploeg van bondscoach Lippi nog tegen een 1-0 achterstand aan.

Zoals wel meer duels dit WK was ook de wedstrijd Italië - Paraguay niet al te best te noemen. Beide landen begonnen redelijk afwachtend en daardoor waren er nauwelijks kansen te noteren. Vlak voor rust kende het duel een opleving nadat Antolin Alcarez uit een vrije trap knap raak kopte tussen Cannavaro en De Rossi. Paraguay had het zo gewenste doelpunt en Italië moest nu wel komen.

In de tweede helft kreeg Italie ook die beloning. Het speelde aanvallender maar zou geen grote kansen krijgen. De doelman van Paraguayu, Vilar, besloot een handje te helpen. De keeper zou mistasten bij een corner en daarmee indirect De Rossi in staat stellen om bij de tweede paal de gelijkmaker aan te tekenen. In het restant van het duel kregen beide teams nog kansen. Naar mate het duel vorderde leek Paraguay er helemaal door heen te zitten. Montolivo trof namens Italië nog de paal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!