Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente hoopt op komst spits


15 juni 2010 - FC Twente begon gisteren aan de voorbereiding van het seizoen 2010/2011. Voor de groep nieuwe gezichten met de trainer Michel Preud'homme en dienst assistent Jos Daerden. Nieuwe gezichten in de selectie waren er nog niet.

Voorzitter Joop Munsterman stelde dat FC Twente op korte termijn een spits zal presenteren. "We zijn druk bezig. Ik verwacht dat dat snel rond komt." FC Twente is al enige tijd op zoek naar een vervanger voor Blaise N'Kufo die heeft besloten zijn loopbaan af te sluiten in de Amerikaanse profcompetitie MLS.

Een van de namen die met FC Twente in verband is gebracht is de 24-jarige Adrian Ramos. De Colombiaanse aanvaller speelde het afgelopen seizoen bij Hertha BSC maar degradeerde met die club uit de Bundesliga. Zijn salariseisten lijken volgens De Telegraaf echter een obstakel. Voetbal International meldt juist dat FC Twente bijna rond is met Marc Janko, de goaltjesdief van de Oostenrijkse topclub Red Bull Salzburg.

Ondertussen lijkt na Emir Bajrami en een nieuwe spits ook Kevin Strootman op weg naar Enschede. Er is serieuze interesse in de captain van Sparta Rotterdam die graag in de Eredivisie wil blijven voetballen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!