Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Portugal en Ivoorkust spelen gelijk


15 juni 2010 - Groep G is op het WK in Zuid Afrika de groep des doods. Brazilie, Portugal en Ivoorkust vormen samen met Noord Korea deze poule. Vandaag stond er een treffen op het programma tussen Portugal en Ivoorkust.

Vooraf was het bij Ivoorkust de vraag of Didier Drogba in actie zou komen. De sterspeler van Chelsea en Ivoorkust zou uiteindelijk 25 minuten aan spelen toekomen als vervanger van Salomon Kalou. Drogba speelde met een brace die vooraf al was goedgekeurd door de FIFA. Aan de kant van Ivoorkust had Twente-middenvelder Cheihk Tiote een basisplaats. Bij Portugal was er uiteraard ruimte voor Cristiano Ronaldo.

Bij vlagen was het in Zuid Afrika tussen Portugal en Ivoorkust wel aardig, wat opviel was echter de fysieke strijd tussen beide landen. In de eerste helft was Portugal via een afstandsschot van Cristiano Ronaldo dichtbij, het schot eindigde echter op de paal. Naar mate het duel vorderde ging Ivoorkust beter en beter spelen. Gervinho was dichtbij een doelpunt en ook invaller Drogba had in de slotfase een goede mogelijkheid. Portugal kon daar heel weinig tegenover stellen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!