Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Goddelijke kanaries beginnen met zege


15 juni 2010 - Favoriet Brazilie is het WK begonnen met een 2-1 zege op Noord Korea. Er werd vooraf weinig gegeven voor de kansen van Noord Korea maar de ploeg liet bij vlagen uitstekend combinatievoetbal zien.

Brazilië dat aantrad met de grote sterren Kaka, Robinho en Luis Fabiano zou vandaag wel eventjes winnen van Noord Korea. Ondanks een veldoverwicht kreeg men lange tijd geen grote scoringskansen. In de eerste helft werd zelfs niet gescoord, wie had dat vooraf gedacht. Brazilie had enkele kansen van afstand en moest het op de hoede zijn voor Koreaanse counters. Spits Jong Tae-se was een bijzondere dreiging.

Na rust kwam men al snel op voorsprong door de opgekomen rechtsback Maicon. De Noord Koreaanse doelman Ri Myong-guk rekende op een voorzet maar Maicon schoot knap raak in de korte hoek. Na de 1-0 hield Brazilië de controle. Via Elano zou Brazilie zelfs op 2-0 komen. In de slotfase van het duel werd het nog even spannend na een knappe Koreaanse goal van linksback Ji Yun-nam. Brazilie hield eenvoudig stand en begint zodoende met een zege aan het WK in Zuid Afrika.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!