Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag licht optie op Saavedra


19 april 2004 - ADO Den Haag is nog altijd niet zeker van lijfsbehoud maar is al wel zeer actief bezig voor volgend seizoen. Nadat eerder al bekend werd dat Sjaak Polak komende zomer vanwege een aflopend contract bij FC Twente transfervrij zal overkomen, heeft men vandaag de optie gelicht bij Numancia om de gehuurde verdediger Alberto Saavedra te contracteren.


In de winterstop huurde ADO Den Haag de speler van de Spaanse Segunda Division club met een optie om de Spaanse verdediger aan te trekken. ADO Den Haag zou de centrale verdediger aan het einde van het lopende seizoen kunnen overnemen voor 400.000 euro, dat zal men nu dus ook doen. De 22 jarige verdediger speelde na de winterstop al veertien competitieduels voor de Residentieclub.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!