Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chili maakt indruk


16 juni 2010 - Chili maakte vandaag indruk op het WK in Zuid Afrika. De Zuid Amerikanen wonnen weliswaar met slechts het kleinst mogelijke verschil van Honduras maar de manier waarop was uitstekend. Chili liet bij vlagen bijzonder attractief voetbal zien, het liet echter na om de verkregen kansen ook te benutten.

Honduras kwam met een 1-0 nederlaag tegen Chili goed weg. De Chilenen hadden minimaal een maar eigenlijk zeker twee doelpunten meer moeten maken. Zo werd een kopkans van verdediger Ponce op nog geen meter afstand door de keeper van Hondruas, Valladares, onschadelijk gemaakt.

Op het moment van die misser stond Chili al met 1-0 voor door een goal van Beausejour. De aanvaller kwam na 34 minuten spelen tot scoren. De grote ster van het team was Alexis Sánchez. Momenteel nog actief bij Udinese maar het gaat niet lang duren voordat hij zich gaat melden bij een Europese topclub. Chili was dus de bovenliggende partij en Honduras kon geen vuist maken, ook de brok graniet Palacios niet.

Chili zit in een groep met naast Honduras ook Spanje en Zwitserland. De Chilenen lijken samen met Zwitserland te moeten gaan uitmaken wie er als tweede zal eindigen achter Europees kampioen Spanje. Later vandaag nemen Spanje en Zwitserland het tegen elkaar op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!