Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gonzalo Higuain sloopt Zuid Korea


17 juni 2010 - Argentinie maakte vandaag een uitstekende indruk in het groepsduels met Zuid Korea. De ploeg van Diego Armando Maradona zou vanmiddag met 4-1 winnen van Zuid Korea. Grote man was Gonzalo Higuain die drie van de vier treffers voor zijn rekening nam.

Het waren vandaag de Argentijnen die de baas waren in Johannesburg. Al direct vanaf de start nam Argentinie het initiatief en gaf dat niet meer uit handen. Na zestien minuten spelen kwam Argentinie op voorsprong door een eigen doelpunt van Park Chu-young. De speler kreeg de bal tegen zich aan nadat Demichelis onder een voorzet dook van Messi.

Na een half uur spelen stond het in Johannesburg al 2-0 door een goal van Gonzalo Higuain. De 3-0 leek nog voor rust in de maak. Onder meer Tevez, Messi en Di Maria waren dichtbij een treffer. Het zou echter Zuid Korea zijn dat scoorde na een defensieve blunder van Demichelis. Lee Chung-yong kon hierdoor oog in oog met Sergio Romero blijven en liet de doelman van AZ vervolgens kansloos. In tegenstelling tot de eerste helft kon Argentinie in de tweede helft niet domineren. Higuain zou nog wel twee keer tot scoren komen.

Door de tweede zege in de groep kan ArgentiniŽ zich gaan opmaken voor de achtste finales, enkel een zeer belabberd resultaat tegen Griekenland zou nog roet in het eten kunnen gooien. Griekenland won het andere duel in de poule met 2-1 van Nigeria. Griekenland en Zuid Korea hebben beide twee punten na drie duels, Nigeria is nog puntloos.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!