Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Koning en FC Oss uit elkaar


17 juni 2010 - Hans de Koning en FC Oss gaan per 1 juli in onderling goed overleg uit elkaar. Hans de Koning was vijf jaar lang werkzaam als trainer van de Brabanders en zou met ingang van komend seizoen aan de slag gaan als technisch manager van de club.

Op de website van FC Oss legt de club het afscheid als volgt uit: "Voor beide partijen vormt de degradatie uiteraard een uitermate onplezierige verrassing. Reeds eerder waren club en Hans de Koning overeengekomen dat hij per 1 juli 2010 niet langer als hoofdtrainer maar als technisch manager aan de slag zou gaan. In goed onderling overleg hebben partijen vastgesteld dat een dergelijke functie in de Topklasse iets geheel anders is dan beiden voor ogen hadden. Dit gevoegd bij de financiële problemen welke de resultante van de sportieve degradatie vormen, hebben partijen samen vastgesteld dat een beëindiging van hun samenwerking praktisch onontkoombaar is. FC Oss dankt Hans de Koning voor zijn inzet gedurende de voorbije jaren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!