Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Heerenveen denkt aan Christophe Kinet'


20 april 2004 - Verschillende clubs waaronder SC Heerenveen hebben interesse getoond in Christophe Kinet van de Belgische tweededivisionist FC Brussel. De Friese club ziet in de speler een meerwaarde aan de linkerkant voor haar selectie. Door de interesse van SC Heerenveen in Kinet, heeft De Graafschap nu haar interesse verlegd in NEC speler Patrick Ax die een aflopend contract in Nijmegen heeft.


FC Brussels is de koploper in de Belgische tweede divisie en kan komend weekend kampioen worden en dus promoveren naar de Jupiler League. Dit komt mede door het goede spel van de 24 jarige Kinet die eerder speelde voor Germinal Beerschot en het Engelse Millwall. Kinet scoorde dit seizoen negen maal en gaf een aantal asissts.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!