Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo huurt duo van FC Porto


25 juni 2010 - VVV Venlo heeft haar selectie voor komend seizoen kunnen uitbreiden met twee Portugese spelers. Het gaat om de 19-jarige Jose Filipe Soares Pesqueira, kortweg 'Josue', en de 20-jarige Jorge Miguel Feijoca 'Chula'. Beide spelers worden komend seizoen gehuurd van FC Porto.

Josué is een linker aanvallende middenvelder die het afgelopen seizoen in de Portugese eerste divisie speelde voor Penafiel. Chuli speelde het afgelopen seizoen voor Tourizense. Beide spelers kwamen veelvuldig uit voor Portugese jeugdselectie. Diogo Viana werd vorig seizoen al door VVV Venlo van Porto gehuurd. De aanvaller keert niet meer terug naar Venlo, hij krijgt een kans in de selectie van FC Porto. VVV Venlo en FC Porto hebben een samenwerkingsverband.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!