Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Ouweland naar Go Ahead Eagles


27 juni 2010 - Go Ahead Eagles heeft zich voor komend seizoen versterkt met Joep van den Ouweland. De middenvelder komt over van De Graafschap waar zijn aflopende contract na de promotie niet werd verlengd.

Van den Ouweland doorliep de jeugdopleiding van Willem II en Feyenoord voordat hij vijf jaar geleden bij De Graafschap aan de slag ging. Van den Ouweland was een basiskracht maar na de promotie was er voor hem geen plaats meer in Doetinchem. Van den Ouweland tekende in Deventer een contract voor twee seizoenen en is daarmee de achtste versterking voor Go Ahead Eagles.

Eerder versterkte Go Ahead Eagles zich al met Freek Heerkens (PSV), Michal Janota (Feyenoord), Gersom Klok (BV Veendam), Sergio Padt (Ajax), Sven Spekking (De Graafschap), Theo Vogelsang (FC Twente) en Frank van der Zwan (FC Utrecht).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!