Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Dennis Rommedahl


29 juni 2010 - Het is nog altijd onduidelijk of Dennis Rommedahl ook komend seizoen nog bij Ajax speelt. De Deense aanvaller heeft deze zomer een aflopende verbintenis bij Ajax en gesprekken over een nieuw contract lopen al geruime tijd. Door zijn goede spel bij Denemarken op het WK hoeft Rommedahl over belangstelling niet te klagen.

Zaakwaarnemer Soren Lerby was duidelijk in gesprek met het Deense Tipsbladet: "We zijn in gesprek met diverse clubs. Een van deze clubs is Panathinaikos. Dennis zal volgende week beslissen waar wat hem betreft zijn toekomst ligt." Rommedahl kan bij Ajax een nieuw eenjarig contract tekenen met een optie dat zijn verbintenis automatisch wordt verlengd bij een bepaald aantal wedstrijden. De buitenspeler wil graag direct al een tweejarig contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!