Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax en AZ eens over El Hamdaoui'


24 juli 2010 - Martin Jol krijgt zijn zin bij Ajax. Het lijkt er op dat Mounir El Hamdaoui de overstap van AZ naar Amsterdam gaat maken. Er werd tot diep in de nacht onderhandeld over zijn persoonlijke voorwaarden. Het lijkt er op dat El Hamdaoui niet de enige versterking lijkt te gaan worden.

Ajax en AZ zijn het eens geworden over een transfersom van ongeveer 5 miljoen euro voor El Hamdaoui. Ajax zal die transfersom in meerdere termijnen gaan betalen. Het is nu voor Ajax zaak om snel met El Hamdaoui tot een akkoord te komen. Gisteren waren de eisen van de 26-jarige El Hamdaoui nog te gortig voor Ajax. Jol probeert hem te overtuigen voor een lager salaris voor Ajax te tekenen omdat de Amsterdammers de ideale springplank zijn voor een grotere club in Europa.

Daarnaast is ook Emile Mpenza in beeld bij Ajax. De Belgische aanvaller met Congolese roots is weer helemaal opgebloeid bij FC Sion. De 32-jarige spits is daarnaast financieel interessant om aan te trekken, zowel wat betreft transfersom als persoonlijke eisen. Zelfs als Ajax er in slaagt om El Hamdaoui aan te trekken blijft Mpenza in beeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!