Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ bevestigt akkoord met Ajax over El Hamdaoui


24 juli 2010 - AZ heeft bevestigd dat de club een akkoord heeft bereikt met Ajax over de transfervoorwaarden van Mounir El Hamdaoui. Wel dient de 26-jarige aanvaller het nog zelf eens te worden met de Amsterdammers.

"Over de bedragen doen we verder geen mededelingen, maar Ajax en AZ zijn eruit", bevestigde de woordvoerder van AZ zaterdag tegenover het ANP. Met het oog op een eventuele transfer besloot AZ eerder al de aanvaller niet in te schrijven voor de voorronde van de Europa League. Ook ging El Hamdaoui niet met de selectie van Gertjan Verbeek op trainingskamp naar Duitsland.

Mounir El Hamdaoui had bij AZ nog een contract tot de zomer van 2012. Volgens de laatste berichten ontvangt AZ een bedrag van ongeveer 5 miljoen euro wat in termijnen zal worden betaald. Mounir el Hamdaoui werkte eerder in zijn loopbaan al met Martin Jol samen bij Tottenham Hotspur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!