Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo zoekt nog bepalende middenvelder


26 juli 2010 - VVV Venlo zal zich nauwelijks meer op de transfermarkt begeven. Trainer Jan van Dijk is van mening dat zijn selectie nog minimaal twee versterkingen nodig heeft. Technisch directeur Mario Captein wil de selectie nog maar met een speler versterken.

"We willen vóór 31 augustus alleen nog een bepalende middenvelder binnenhalen. Dan is onze spelersgroep compleet", aldus Captein in gesprek met De Telegraaf. VVV Venlo raakte afgelopen zomer de nodige spelers kwijt waaronder ook Auassar, Schaken (Feyenoord) en Calabro (Sankt Gallen). Hier tegenover staat de komst van Bryan Linssen, Josue en Chula.

"Ik heb aangegeven dat ik graag een vervanger voor Adil Auassar en een aanvallende middenvelder erbij wil hebben. Het verschil tussen mijn basiself en de bank is nu te groot. Dat was vorig seizoen niet het geval. Maar ik heb te horen gekregen dat het geld dat binnengekomen is anders besteed gaat worden", zo stelt Van Dijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!