Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nog geen akkoord Ajax en El Hamdaoui


27 juli 2010 - Mounir El Hamdaoui heeft nog altijd geen akkoord met Ajax. Eerder verschenen er berichten in de media dat beide partijen elkaar hadden gevonden in een vierjarig contract, dat lijkt voorbarig geweest te zijn. El Hamdaoui zal morgen ook niet namens Ajax uitkomen in de voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki.

"We zijn gisteren niet tot elkaar gekomen", aldus Jol in gesprek met Voetbal International. "Van onze kant hebben we alles gedaan. Misschien kunnen we de komende dagen alsnog een akkoord bereiken. We wilden hem graag toevoegen aan onze Champions League-selectie. Maar dat is helaas niet gelukt."

De komst van Mido naar Amsterdam is dichtbij. "Mido wil ons helpen en wij willen hem helpen. Deze week gaan we met hem om de tafel", aldus Jol over Mido. De Egyptische aanvaller speelde tussen 2001 en 2003 ook al in Amsterdam en kan ondanks een doorlopend contract transfervrij bij Middlesbrough vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!