Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Accon nieuwe hoofdsponsor Roda JC


27 juli 2010 - Roda JC heeft in Accon een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Vandaag werden beide partijen het eens en zo prijkt komend seizoen Accon avm adviseurs & accountants op het shirt van de Limburgse club.

Komend seizoen is Accon in ieder geval hoofd- en shirtsponsor, of dat daarna ook het geval is wordt tijdens het lopende seizoen geëvalueerd worden. In ieder geval zal Accon tussen 2011 en 2013 als businesspartner van Roda JC gaan fungeren. Accon is een zelfstandige advies- en accountantsorganisatie met kantoren in voornamelijk Noord- en Zuid-Nederland. De klantenportefeuille van Accon bestaat voornamelijk uit ondernemers in het MKB, de agrarische sector en overheid en non-profit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!