Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vorm nog niet onder de lat tegen Luzern


28 juli 2010 - FC Utrecht wil nog geen enkel risico lopen met Michel Vorm. Door de uitstekende prestaties op het WK in Zuid Afrika met het Nederlands Elftal kende Vorm nauwelijks een vakantie. Deze week keerde hij terug van verlof, Khalid Sinouh lijkt zodoende morgen in het derde voorronde duel tegen FC Luzern in het kader van de Europea League te starten.

Michel Vorm zou bij het maken van speelminuten ook een transfer kunnen vergeten, immers mag hij dan niet meer voor een andere club dit seizoen in Europees verband uitkomen. Ook voor FC Utrecht is dat financieel interessant. De 26-jarige doelman wil eerst ook bekijken hoe zijn lichaam gaat reageren op de eerste trainingen na zijn vakantie. Zondag lijkt Vorm zijn opwachting te gaan maken in een oefenduel tegen Mallorca.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!