Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'El Hamaoui hoopt nog op Ajax'


29 juli 2010 - Ondanks uitspraken van Martin Jol dat Mounir El Hamdaoui 'nee' heeft gezegd tegen Ajax is er nog altijd ruimte voor een mogelijke overgang. Zijn huidige trainer Gertjan Verbeek stelt dat El Hamdaoui nog altijd graag naar Ajax verkast.

"Mounir is vanochtend gekomen, omdat hij graag wilde trainen", lichtte Verbeek toe in De Telegraaf. "Hij heeft me in een gesprek voor de training verteld dat hij graag naar Ajax wil, maar dat die club nu aan zet is. Mounir heeft gezegd dat hij nog een maand de tijd heeft om naar Ajax, dan wel een andere club te verkassen. Mocht dat niet gebeuren, dan zet hij per 1 september de knop om en geeft hij zich voor honderd procent voor AZ."

Overigens zal Mounir El Hamdaoui vanavond niet met AZ spelen tegen IFK Goteburg. Pas na 1 september is El Hamdaoui weer beschikbaar voor Ajax, op dat moment is de internationale transfermarkt gesloten. Verbeek wil tot die tijd geen beroep doen op spelers die willen vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!