Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hofland op huurbasis naar Cyprus


29 juli 2010 - Kevin Hofland speelt komend seizoen op Cyprus voor AEK Larnaca. De club van technisch directeur Jordi Cruijff en trainer Ton Caanen huurt de 31-jarige verdediger van Feyenoord waar hij nog een 1-jarig contract heeft.

"De trainer heeft een duidelijke keuze gemaakt voor André Bahia en Kevin zou daarom ook dit seizoen vermoedelijk weinig in actie komen", aldus technisch directeur Leo Beenhakker op de website van Feyenoord. "Op zijn leeftijd wil hij gewoon elke week lekker voetballen en daar hebben we begrip voor, vandaar dat we snel tot overeenstemming kwamen op het moment dat Larnaca interesse toonde. Daarnaast moge duidelijk zijn dat dit Feyenoord een behoorlijke besparing in de salarissfeer oplevert en die kunnen we momenteel goed gebruiken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!