Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente zoekt vervanger voor Stam


30 juli 2010 - Alleen een medische keuring staat nog tussen Ronnie Stam en het Engelse Wigan Athletic. The Latics hebben met FC Twente al een akkoord bereikt over een transfersom van ongeveer 4 miljoen euro. FC Twente is al druk op zoek naar een vervanger en hebben zich in Gent gemeld voor Roberto Rosales.

FC Twente werd al langer in verband gebracht met Roberto Rosales. Deze offensieve rechtsback uit Venezuela stond al op het verlanglijstje van FC Twente voordat Michel Preud'homme in Enschede trainer werd. Bijkomend voordeel is nu dat Preud'homme de afgelopen seizoenen met Rosales heeft gewerkt als trainer van AA Gent. De Belgische club gaf eerder te kennen niet te willen meewerken aan een transfer.

Voor landskampioen FC Twente betekent het vertrek van Stam al weer de vierde speler die van het kampioenselftal vertrekt. Eerder besloten Kenneth Perez, Blaise N'Kufo en Miroslav Stoch andere oorden op te zoeken. FC Twente nam Stam twee jaar geleden voor 2,5 miljoen euro over van NAC Breda.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!