Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Hamdaoui bereikt akkoord met Ajax


30 juli 2010 - Mounir El Hamdaoui heeft met Ajax overeenstemming bereikt over een vierjarig contract, zo meldt De Telegraaf. Vandaag zal de aanvaller die voor vijf miljoen euro overkomt van AZ al meetrainen met de selectie van Martin Jol. Wellicht dat hij zaterdag in het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Twente zijn debuut kan maken.

Ajax was al enkele dagen tot een akkoord gekomen met AZ over de transfervoorwaarden. Een overgang leek af te ketsen op de persoonlijke eisen van de aanvaller. Nu hebben beide partijen alsnog een akkoord weten te bereiken. Ajax kan in het returnduel tegen het Griekse PAOK Saloniki overigens geen beroep doen op de aanvaller. El Hamdaoui werd door Ajax niet ingeschreven voor deze voorronde.

Voor de in Rotterdam geboren El Hamdaoui betekent de overgang eindelijk de stap naar een Nederlandse topclub. El Hamdaoui werkte eerder met Martin Jol in Engeland bij Tottenham Hotspur. Op dat moment wist El Hamdaoui nog niet door te breken, bij AZ heeft hij zich de afgelopen seizoenen echter al doelpuntenmaker ruimschoots bewezen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!