Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Beukering kiest voor De Graafschap


23 april 2004 - De 20 jarige spits John van Beukering zal met ingang van het volgende seizoen niet voor FC Zwolle uitkomen, maar voor De Graafschap. Van Beukering, die vorig seizoen nog op huurasis van Vitesse voor FC Zwolle uitkwam en dat dit seizoen doet voor De Graafschap zal vandaag een 3 jarig contract bij de Superboeren ondertekenen, zo meldt RTV Oost.

Zwolle coach Hennie Spijkerman had enkele weken geleden in Arnhem nog een gesprek met de spits, maar deze heeft nu toch voor de club uit Doetinchem gekozen. Ook Donny de Groot is bij Zwolle voorlopig afgevallen vanwege zijn zware blessure die hem zeker een half jaar aan de kant houdt. 'Het betekent niet dat hij van ons lijstje is verdwenen. Maar De Groot is nu niet meer de eerste optie', zei Zwolle-directeur Henry van der Vegt een week geleden. (www.fczwolle.org)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!