Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente bevestigt vertrek Stam


30 juli 2010 - FC Twente heeft de transfer van Ronnie Stam bevestigd. De rechtsback vertrekt na twee seizoenen uit Enschede om te gaan spelen voor het Engelse Wigan Athletic. Bij The Latics lag voor de 26-jarige Stam een driejarig contract klaar.

"Ronnie heeft de afgelopen twee seizoenen bij FC Twente de kans gekregen zich verder te ontwikkelen als voetballer. Hij heeft die kans met beide handen aangegrepen", aldus voorzitter Joop Munsterman op de website van FC Twente.

"Vorig seizoen zat hij in het team dat kampioen werd van Nederland en door zijn goede prestaties heeft hij deze week een uitnodiging ontvangen voor het Nederlands elftal. Ronnie heeft aangegeven de stap naar een buitenlandse competitie te willen maken. Wigan was bereid de door ons gevraagd transfersom te betalen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!