Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dubbelslag voor FC Twente


30 juli 2010 - Een dubbelslag vandaag voor FC Twente op de transfermarkt. Nadat duidelijk werd dat Ronnie Stam de club zou verlaten voor Wigan Athletic sloeg FC Twente razendsnel toe. FC Twente contracteerde vandaag rechtsback Roberto Rosales maar ook middenvelder Nacer Chadli.

Met Rosales haalt trainer Michel Preud'homme een oude bekende, beide werkten de afgelopen twee seizoenen succesvol samen bij AA Gent. De 21-jarige international van Venezuela tekende in Enschede een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog eens een jaar. Rosales stond in de belangstelling van diverse andere clubs.

FC Twente contracteerde daarnaast ook Nacer Chadli van AGOVV Apeldoorn. De aanvallende middenvelder was afgelopen seizoen een van de smaakmakers in de Jupiler League maar bleek te duur voor onder andere Heracles Almelo. FC Twente kon wel tot overeensteming met AGOVV komen. De twintigjarige Chadli tekende voor drie seizoenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!