Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente nog niet klaar op transfermarkt


31 juli 2010 - FC Twente is nog niet uitgewinkeld. De landskampioen hoopt nog dit weekend na aanvaller Nacer Chadli (AGOVV) en rechtsback Roberto Rosales (AA Gent) nog een derde speler te presenteren. Het gaat om de Belgische linksback Bart Buysse (23) van Zulte-Waregem.

"Tegen Nederlandse clubs kunnen wij niet op", aldus algemeen manager Vincent Mannaert van Zulte Waregem tegenover De Telegraaf. "Buysse heeft een goed gesprek achter de rug en wil heel graag de stap maken", aldus zijn zaakwaarnemer Patrick Vervoort. Buysse heeft in Waregem nog een contract voor een seizoen.

In België wordt ook de transfervrije Benjamin Nicaise met FC Twente in verband gebracht. De Franse middenvelder werkte eerder met Michel Preud'homme samen bij Standard Luik.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!