Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stam blij met Wigan Athletic


31 juli 2010 - Ronnie Stam speelt komend seizoen in de Engelse Premier League voor Wigan Athletic en dus niet met FC Twente in de Champions League. Stam vindt het geen enkel probleem zo laat hij weten in een interview met het Algemeen Dagblad.

"De Premier League is de sterkste competitie van de wereld", aldus Stam in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als je die kans krijgt, hoef je niet lang na te denken als voetballer. Ik wilde het liefst naar het buitenland. De onderhandelingen tussen de clubs hebben een paar weken geduurd, maar ik was er zelf met de club vrij snel uit. Ik heb nu twee dagen van medische keuringen achter de rug en heb net voor het eerst getraind. Nog los van de groep, want die zit in Oostenrijk. Ik heb aan de telefoon wel even met de trainer gesproken."

De 26-jarige verdediger stond zodoende slechts twee seizoenen onder contract bij FC Twente. De oud-speler van NAC Breda: "Ik ben blij dat FC Twente mij de kans heeft gegeven een completere voetballer te worden. Ik ben de club daarvoor dankbaar."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!