Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax wordt kampioen, Suarez topscorer'


2 augustus 2010 - Met de trefzekere spitsen Suarez en El Hamdaoui binnen de gelederen is Ajax volgens bookmaker Unibet titelkandidaat nr. 1 in het voetbalseizoen 2010 – 2011. Aanstaande vrijdag gaat de nieuwe competitie van start. De Amsterdammers staan 2,40 genoteerd.

PSV is volgens Unibet de belangrijkste concurrent (3,00) van Ajax. De huidige kampioen, FC Twente, moet het doen met een derde plaats (6,50). AZ staat vierde, nog boven Feyenoord (15,00), met een notering van 12,00. Suarez wordt getipt als dé topscorer van de eredivisie (3,25). Gevolgd door El Hamdaoui (4,50), Ruiz (6,50) en de nieuwe aanwinst van PSV, Marcus Berg (7,50). Excelsior mag na een seizoen eredivisie weer terug naar een lager podium.

Ook in het buitenland staan de competities op het punt van beginnen. In Duitsland wordt de prijzenkast van Bayern München verder aangevuld. Ook dit jaar is de ploeg van Van Gaal de grootste kanshebber op de titel (1,55) en heeft het de beste papieren in handen om de DFB Pokal te winnen. In Engeland strijden Chelsea (2,50) en Manchester United (3,25) om plaats 1. En in Spanje blijft Real Madrid (2,05) maar achter de feiten aanlopen. Barcelona (1,70) is dé favoriet om de titel binnen te slepen in de Primera Division.

Wed nu 50 euro gratis bij Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!